De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid

Nieuw boek van C.F. van der Horst; voorverkoop gestart op 13 jan 2022!

Wat de huidige tijd velen duidelijk heeft gemaakt, is hoezeer medische autoriteit misbruikt kan worden om mensenrechten te schenden. Let wel: autoriteit. Het gaat daarbij om onbewezen gezichtspunten en niet om harde wetenschap. Dit is geenszins een nieuw fenomeen, want in de geestelijke gezondheidszorg is daarvan al zeer lang sprake. Psychiatrische diagnoses en behandelingen ontberen een sluitende wetenschappelijke basis, waardoor er geëxperimenteerd wordt met potentieel zeer gevaarlijke psychofarmaca* die zelfs bij kinderen worden ingezet. Bovendien spelen zich in de ggz onder het mom van ‘therapie’ soms taferelen af die als niets anders dan ‘medische marteling’ bestempeld kunnen worden.

*Psychofarmaca: middelen die ingezet worden bij de behandeling van psychiatrische aandoeningen en psychologische problemen.

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid

Het nieuwe boek van C.F. van der Horst, De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid,  is geschreven voor (groot)ouders en leerkrachten met ‘ADHD-kinderen’ én voor hen die mensen met psychische problematiek willen helpen.

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid
Het nieuwe boek van C.F. van der Horst

Hebt u een (klein)kind of leerling met ADHD? Is ooit de vraag bij u opgekomen waarom het kind een harddrug zoals methylfenidaat voorgeschreven krijgt? En welke langetermijngevolgen een dergelijk middel hebben kan? Dit boekwerk behandelt psychiatrische diagnoses en behandelingen en gebruikt ADHD daarbij als voorbeeld. Het geeft u een nieuwe kijk op kindergedrag, ADHD en harddrugs als ‘therapie’ ervoor. Tevens lijkt er een relatie te bestaan tussen de kwaliteit van het onderwijs en ADHD. Daarom bevat het een themahoofdstuk over onderwijs dat een nieuwe dageraad voor de educatie van onze kinderen zou kunnen inluiden.

Onderbouwing psychiatrische diagnoses & behandelingen

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid gaat echter veel verder dan ADHD. De soms stuitende feiten zetten de geneeskunst en de psychiatrie, hun alliantie met de farmaceutische industrie en de wetenschappelijke onderbouwing van psychiatrische diagnoses en de potentieel zeer gevaarlijke psychiatrische behandelingen in een nieuw daglicht. En hoe staat het met mensenrechten in de geestelijke gezondheidszorg? Voor het lezen van dit boek hebt u een sterke maag nodig, want de beschreven ‘therapieën’ zijn soms letterlijk schokkend. Misschien kunt u niet geloven wat u leest; de aangeboden informatie is met meer dan 800 verifieerbare referenties evenwel goed onderbouwd.

€ 34,50

448 pagina’s, gebonden, met illustraties, tabellen en leeslint

ISBN: 978-90-82-17720-6

Leverbaar vanaf de tweede week van februari 2022.

Laat u niet misleiden. Lees wat u moet vermijden in het doolhof van de geestelijke gezondheidszorg en ontdek praktische oplossingen voor ADHD in het bijzonder en psychische problematiek in het algemeen.

Met ingang van 13 januari 2022 is de voorverkoop gestart. Wees er snel bij en reserveer uw  eigen exemplaar door nu op de onderstaande knop te klikken.

Direct bestellen

Copyright © 2022 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle Rechten voorbehouden.

Artsen en patiënten misleid