Tv-interview met CF van der Horst over gezondheid, artsen en voeding

Patricia Mensink interviewde CF van der Horst voor Alwareness tv. Dit live-interview werd op 24 april 2019 uitgezonden op Salto 1. Van der Horst is de auteur van het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid dat met meer dan 900 referenties uitstekend onderbouwd is en inmiddels in de vierde druk beland is.

In dit interview spreekt hij over de gezondheidszorg en hoe zowel artsen als u als patiënt misleid worden. Voor dokters begint dat al in hun opleiding. De harde cijfers waarmee hij komt, spreken boekdelen over de gevolgen die de huidige artsenopleiding en de medische protocollen voor uw gezondheid hebben. Van der Horst bespreekt onder andere de effectiviteit van chemotherapie voor kanker. Ook voeding als preventie van en genezing voor ziekten komen aan bod. Hieronder kunt het interview terugkijken.


U kunt helpen!

Vindt u dit bericht interessant? Wilt u meer van dit soort informatie? Steun ons door uw donatie!

ValutaBedrag


Meer weten?

Wat leert een arts in zijn opleiding? Waarom weet hij zo weinig over voeding? Hoever strekt zijn kennis wat weet hij wel en wat niet? Wat gebeurt er in zijn nascholing? Welke vragen stelt u aan uw dokter zodat u de beste behandeling krijgt? Hoe zit het nu precies met cholesterol?

Krijg de feiten. Koop en lees het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid. Klik nu op de groene knop hieronder.

Direct bestellen

 

Wilt u allereerst een kennismaking? Vraag nu hier gratis het eerste hoofdstuk aan!


Copyright © 2019 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle Rechten voorbehouden.

Artsen en patiënten misleid