Lezingen

Lezingen door C.F. van der Horst aanvragen

lezingen C.F. van der HorstWilt u lezingen organiseren voor minimaal vijftig mensen  met C.F. van der Horst als spreker?

Dat kan!

Voor het aanvragen van lezingen door de auteur van Dodelijke leugens. Artsen en patienten misleidC.F. van der Horst, vult u het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar wens spreekt hij over:

  • Het farmaceutische verdienmodel: Uw arts maakt ongewild uit van een verdienmodel. Wat is het en wat zijn hiervan de gevolgen voor u? Waar moet u op letten?
  • Genetisch modificeerde gewassen: Wat zijn ze, wat doen ze en waar komt u ze tegen? Hoe zit het met de veiligheid? Wat is het effect van genetisch gemodificeerd voer op onze vleeswaren?
  • Gezondheid en chemicaliën: Wat is de de zogenaamde lichaamsbelasting? Wat is de waarde van drempelwaarden voor chemicaliën en hoe werken deze door op uw gezondheid? Waar zitten de valkuilen? Hoe zit het met onze voeding?
  • Landbouw en gezonde voeding: Wat is de invloed van chemische landbouw op de voedselkwaliteit? Wat is de rol van humus en micro-organismen? Is biologische landbouw beter?
  • Niet-toxische tumortherapie: Wat zijn alternatieven voor reguliere kankerbehandelingen zoals operaties, bestraling en chemotherapie? Hoe werken ze? Welke zijn goed en welke niet?

 

Copyright © 2016  C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis

ARTSEN EN PATIËNTEN MISLEID