Lezing Alkmaar

Email

Lezing van C.F. van der Horst in Alkmaar

C.F. van der Horst geeft op vrijdagavond 10 november 2017 een nieuwe lezing over een onbelicht aspect van zijn boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid. Deze keer gaat het over:

Gezondheid en chemicaliën

Chemicaliën vinden we overal: in onze voeding, cosmetica, meubilair, drinkwater en het milieu. Dit is zo langzamerhand een onhoudbare situatie voor onze gezondheid. In deze lezing komen aan de orde:

  • Wat is de de zogenaamde lichaamsbelasting?
  • Wat is de waarde van drempelwaarden voor (industriële) chemicaliën?
  • Waarin zitten deze chemicaliën en hoe herkent u ze?
  • Hoe werken ze door op uw gezondheid?
  • Wat zijn de gevolgen van hormoonverstoorders?
  • Hoe zit het met onze voeding?
  • Waar zitten de valkuilen?
  • Waar kunt u opletten om u en uw gezin gezond te houden?

Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid: “Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Deadly Medicines and Organised Crime van professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horst’s grootste verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft. Dat is een voortdurende herademing in deze modderpoel.”

C.F. van der Horst: lezing Alkmaar

Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt die van belang zijn voor u en uw gezin. Zoals dokter Moolenburgh aangeeft, komt hij met oplossingen, al moet u wel eerst door de modderpoel. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn.

Datumvrijdag 10 november 2017
 Locatie Wijkcentrum Overdie
Adres Van Maerlantstraat 8-10

1813 BH  ALKMAAR

Aanvang 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur
Entree € 10,00
Aanmelden E-mail: gvlalkmaar@gmail.com

Openhartige en indringende avond

Het belooft weer een hele openhartige en indringende avond te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een avond die ons op verschillende (chemische) fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!

Na afloop zal Van der Horst zijn boek signeren.

U kunt u nu hier aanmelden.

Email

Copyright © 2017, C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis B.V.

ARTSEN EN PATIËNTEN MISLEID