Lezing Oosterbeek: het farmaceutische verdienmodel en de consequenties voor U

Dodelijke leugens en het farmaceutische verdienmodel: de consequenties voor U.

Op zaterdagmiddag 11 mei 2019 geeft voormalig fysiotherapeut C.F. van der Horst, auteur van het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid, een lezing in het Filmhuis Oosterbeek. Zijn lezing is zeer actueel, want de gezondheidszorg wordt steeds duurder. U betaalt steeds meer geld, terwijl het aantal chronische ziekten voortdurend toeneemt. Zo krijgt een op de drie vrouwen en een op de twee mannen kanker.

Huisartsen hebben steeds minder tijd voor de patiënt, terwijl ieder jaar vele duizenden overlijden als gevolg van medische missers. Wat gaat er fout? Wat zijn de soms letterlijk dodelijke leugens die u als arts of patiënt misleiden? (lees verder onder de foto.)

Lezing C.F. van der Horst in Rossum (Ov)

 Van der Horst spreekt over het industriële verdienmodel waarvan artsen, bewust of onbewust, deel uitmaken. De opleiding tot arts blijkt inadequaat om iets effectiefs te doen aan het ontstaan en behandelen van chronische ziekte. De reguliere geneeskunde en de medische behandelprotocollen zijn bijna geheel op farmaceutische leest geschoeid, terwijl maar bar weinig medische behandelingen een harde wetenschappelijke basis hebben.

Erger nog, er wordt regelmatig met medicijnonderzoek geknoeid. Bovendien beperken behandelprotocollen het vrije denken en handelen van de dokter. Ze ontnemen niet alleen de keuzevrijheid t.a.v. de behandeling die u als arts geeft of als patiënt krijgt, maar werken ook door op het vergoedingenstelsel. Zo worden de zogenaamde alternatieve behandelwijzen niet of beperkt vergoed.

Wijlen dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid dat met meer dan 900 referenties uitstekend gedocumenteerd is:

“Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerd misdaad van Professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horst’s grootste verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft. Dat is een voortdurende herademing in deze modderpoel.”

Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt die van belang zijn voor u en uw gezin. Zoals dokter Moolenburgh aangeeft, komt hij met oplossingen, al moet u wel eerst door de modderpoel. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn.

DatumZaterdagmiddag 11 mei 2019
Locatie Filmhuis Oosterbeek
Adres 
Weverstraat 85 
6862 DL  Oosterbeek
Aanvang 13:30 uur, welkom vanaf 13:00 uur
Entree € 15,00
Aanmelding klik hier

De onderwerpen in Oosterbeek

In de lezing komen aan bod:

  • Hoe wetenschappelijk is de medische behandeling die u krijgt?
  • Is uw huisarts een kwakzalver tegen wil en dank?
  • Wat weet uw huisarts of specialist over de rol van voeding?
  • Waarom is de farmaceutische impact in de geneeskunde zo groot?
  • Wat zijn soms letterlijk dodelijke leugens in de gezondheidszorg?
  • Hoe zit het met de keuzevrijheid voor de behandeling die u wilt?
  • En wat kunt U eraan doen?

Van der Horst komt met schokkende, maar goed onderbouwde gegevens. Deze feiten zetten informatie over uw voeding en gezondheid(szorg) in een ander daglicht. Het is echter belangrijker dat deze informatie u een mogelijkheid tot een gezonder leven biedt. De lezing verklaart onder meer waarom er steeds meer chronische ziekte voorkomt, tot kanker aan toe.

U krijgt oplossingen en tips die u kunt gebruiken voor een gezonder en energieker leven en een betere toekomst voor uw (klein)kinderen.

Het belooft een heel openhartige en indringende avond te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een avond die u op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!

Na afloop zal Van der Horst zijn boek signeren.

U kunt u nu hier aanmelden.

 

Copyright © 2019, C.F. van der Horst, Stichting Per Veritatem Vis.

ARTSEN EN PATIËNTEN MISLEID