Lezing Nieuw-Beijerland

Email

Lezing van C.F. van der Horst in Nieuw-Beijerland

C.F. van der Horst geeft op vrijdagavond 15 juni in Nieuw-Beijerland (Z.H.) een lezing over een aspect van zijn boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid, zijn debuut als auteur. Het boek is inmiddels in de derde druk beland.

Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over het werk:

“Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerd misdaad van professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horst’s grootste verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft. Dat is een voortdurende herademing in deze modderpoel.”

C.F. van der Horst: lezing Sneek

Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt die van belang zijn voor u en uw gezin. Zoals dokter Moolenburgh aangeeft, komt hij met oplossingen, al moet u wel eerst door de modderpoel. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn. Zie hieronder voor meer details.

DatumVrijdagavond 15 juni 2018
 Locatie Sundancer
Adres 
Karweistraat 13
3264 XV Nieuw-Beijerland
Aanvang 19.30 uur, welkom vanaf 19.00 uur
Entree € 15,00
Aanmelden hier klikken

De onderwerpen in Nieuw-Beijerland

In de voordracht komen aan bod:

  • Wat zijn de soms letterlijk dodelijke leugens in de gezondheidszorg en welke gevolgen hebben ze voor u?
  • Wat is het verband tussen voeding en gezondheid?
  • Hoe wetenschappelijk zijn medische behandelingen?
  • Is uw huisarts een kwakzalver tegen wil en dank?
  • En wat kunt doen zodat u en uw kinderen een gezonde toekomst hebben?

De lezing is schokkend, maar laat u door goed onderbouwde gegevens begrijpen waarom er steeds meer kanker voorkomt. Belangrijker zijn echter de gegevens om ziekten te voorkomen.  Krijg oplossingen en tips die u kunt gebruiken voor een gezonder en energieker leven en een betere toekomst voor uw (klein)kinderen.

Het belooft een heel openhartige en indringende avond te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een die u op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!

Na afloop zal Van der Horst zijn boek signeren.

U kunt u nu hier aanmelden.

 

Email

Copyright © 2018, C.F. van der Horst, Stichting Per Veritatem Vis.

ARTSEN EN PATIËNTEN MISLEID