lezing Brugge

Email

Lezing van C.F. van der Horst in Brugge

C.F. van der Horst geeft op vrijdag 13 oktober 2017 een af en toe schokkende lezing over zijn boek  Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid, zijn debuut als auteur.

Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over het werk: “Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad  van professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horst’s grootste verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft. Dat is een voortdurende herademing in deze modderpoel.”

C.F. van der Horst: lezing Culemborg

Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt die van belang zijn voor u en uw gezin. Zoals dokter Moolenburgh aangeeft, komt hij met oplossingen, al moet u wel eerst door de ellende. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn.

In de voordracht krijgt u oplossingen en tips die u kunt gebruiken voor een gezonder en energieker leven en een betere toekomst voor uw (klein)kinderen. Aan bod komen o.a.:

  • Wat zijn de soms letterlijk dodelijke leugens in de gezondheidszorg en welke gevolgen hebben ze voor u?
  • Wat is het verband tussen voeding en gezondheid?
  • Hoe wetenschappelijk zijn medische behandelingen?
  • Is uw huisarts een kwakzalver tegen wil en dank?
  • En wat kunt u zelf doen voor een gezonde toekomst voor u en uw kinderen?

Het belooft een heel openhartige en indringende voordracht te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een die u op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!

Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid is niet alleen een goed onderbouwd exposé, maar tevens een oproep voor verbetering van onze landbouw, voeding en gezondheidszorg. Na afloop zal van der Horst zijn boek signeren. Het boek kost € 34,50.

DatumVrijdag 13 oktober 2017
 Locatie Brugge Wijkcentrum Xaverianen
Adres Xaverianenstraat 1

8200 Sint-Michiels (België)

Aanvang 19:30 uur, welkom vanaf 19:00 uur
Entree € 10,–
Aanmelden E-mail: info@tegenstroom.eu

Tel: 0499/22 39 81

U kunt u nu hier aanmelden.

 

Email

 

Copyright © 2017, C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis B.V.

ARTSEN EN PATIËNTEN MISLEID