Chemicaliën en gezondheid (Lezing)

Chemicaliën en gezondheid: vervolglezing van C.F. van der Horst in Nieuw-Beijerland

Op verzoek van een enthousiast publiek komt C.F van der Horst na een eerdere lezing dit jaar graag  terug naar Nieuw-Beijerland (Z.H.). De vervolglezing belicht dit keer een heel ander aspect van zijn boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid, dat inmiddels in de vierde druk is beland. Het onderwerp dat hij deze keer behandeld is Chemicaliën en gezondheid (zie onder de foto voor details).

Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over zijn boek dat met meer dan 900 referenties uitstekend gedocumenteerd is:

“Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerd misdaad van professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horst’s grootste verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft. Dat is een voortdurende herademing in deze modderpoel.”

Van der Horst is een inspirerende spreker die een aantal gevoelige onderwerpen aansnijdt die van belang zijn voor u en uw gezin. Zoals dokter Moolenburgh aangeeft, komt hij met oplossingen, al moet u wel eerst door de modderpoel. Het gaat om zaken die de meesten als vanzelfsprekend aannemen, maar dat absoluut niet zijn. Zie hieronder voor meer details.

DatumVrijdagavond 12 oktober 2018
 Locatie Sundancer
Adres 
Karweistraat 13
3264 XV Nieuw-Beijerland
Aanvang 19.30 uur, welkom vanaf 19.00 uur
Entree € 15,00
Aanmelding klik hier

De onderwerpen in Nieuw-Beijerland

In de voordracht over Chemicaliën en gezondheid komen aan bod:

  • Wat is de zogenaamde lichaamsbelasting of bioaccumulatie?
  • Wat is de waarde van drempelwaarden voor chemicaliën?
  • Hoe werken deze door op uw gezondheid?
  • Wat is de rol van de overheid hierin?
  • Hoe zit het met onze voeding?
  • Welke alledaagse toevoeging aan ons eet- en drinkpatroon vormt het grootste gevaar?
  • Waar zitten de valkuilen en hoe omzeilt u ze?

Net als de vorige keer komt Van der Horst met schokkende, maar goed onderbouwde gegevens. Deze feiten weten uw voeding en omgeving in een ander daglicht. Wat belangrijker is echter, is dat ze u een mogelijkheid tot een gezonder leven bieden. Ze verklaren waarom er steeds meer chronische ziekte voorkomt (in Nederland bij 52% van de mensen!), tot kanker aan toe.  In de lezing hoort u oplossingen en tips die u kunt gebruiken voor een gezonder en energieker leven en een betere toekomst voor uw (klein)kinderen.

Het belooft wederom een heel openhartige en indringende avond te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een die u op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!

Na afloop zal Van der Horst zijn boek signeren.

U kunt u nu hier aanmelden.

 

Copyright © 2018, C.F. van der Horst, Stichting Per Veritatem Vis.

ARTSEN EN PATIËNTEN MISLEID