Natuurlijk antibioticum: maak het zelf

Hier volgt een recept voor een natuurlijk “antibioticum”. U kunt het zelf maken. Het mengsel is samengesteld door de Duitse huisarts Andreas-Hans Wasylewski. Hij noemt het een antibioticum, maar eigenlijk is het een antimicrobieel middel, want het werkt niet alleen tegen bacteriën, maar ook tegen virussen, schimmels en parasieten. Hij meldde dat alle patiënten in zijn praktijk dit natuurlijke “antibioticum” gebruiken en en tot op heden is niemand ziek geworden, ook de ouderen niet. In deze tijd van het coronavirus, leek het ons goed om u een wapen in de strijd te geven en uw immuunsysteem te versterken.

door C.F. van der Horst

23-3-2020. Foto: Anya Bell van Unsplash

Dr. Wasylewski ontwikkelde het recept al voordat iemand ooit van een coronavirus gehoord had. De Berlijnse arts schreef het volgende ter inleiding:

“Meer dan 50 % van de antibiotica is niet meer werkzaam. Meer en meer resistente kiemen worden in klinieken en ziekenhuizen, maar ook in het rioolwater aangetroffen. Veel ernstig zieke kankerpatiënten sterven niet aan een tumor, maar aan een infectie die is ontstaan door de zwakte van het immuunsysteem na chemo- of radiotherapie.

Zelfgemaakt antibioticum

Daarom is het raadzaam om een zelfgemaakt kruidenantibioticum in huis te hebben. U kunt het gebruiken voor verschillende infecties. Het antibioticum is gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten en is zeer effectief. De kiemen die resistent zijn tegen antibiotica worden bestreden en het mengsel heeft sterk antivirale, antibacteriële, schimmelwerende en antiparasitaire effecten. Tegelijkertijd versterkt inname van het natuurlijke antibioticum het immuunsysteem.

Ingrediënten

1 eetlepel

KNOFLOOK

Fijngesneden

1 eetlepel

UI

Gesneden

1 eetlepel

GEMBER

Geraspt

2 eetlepels

KURKUMA

Geraspt of in poedervorm

2 eetlepels

MIERIKSWORTEL

Geraspt

4 eetlepels

HONING

500ml

BIOLOGISCHE APPELAZIJN

Bereiding

Meng 20 seconden lang alle ingrediënten met een blender. Bewaar het natuurlijke antibioticum gedurende vijf dagen in een afsluitbare pot in de koelkast. Roer het mengsel elke dag door. Na vijf dagen is het mengsel klaar. Het mengsel kan daarna wekenlang in de koelkast bewaard worden.

Dosering

Voeg 1 theelepel van het mengsel toe aan 1 glas water en drink het elke ochtend en avond voor het eten langzaam op.”

Uit: AKTUELLE GESUNDHEITSNACHRICHTEN Nr. 58 www.eanu.de
Met toestemming overgenomen.


U kunt helpen!

Vindt u dit bericht interessant? Wilt u meer van dit soort informatie? Steun ons door uw donatie!

ValutaBedrag


Meer weten?

Waarom worden gewone gevoelens of situaties het leven gemedicaliseerd? Welke rol speelt de overheid en adviescommissies daarin? Wat is de waarde van psychiatrie? Wat moet u geloven?

Krijg de feiten. Koop en lees het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleidKlik nu op de groene knop hieronder.

Direct bestellen

 

Wilt u allereerst een kennismaking? Vraag nu gratis het eerste hoofdstuk aan!


Copyright © 2020 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. 
Alle Rechten voorbehouden.

Artsen en patiënten misleid